Wallstickers som pynter i alle rum

30 juli 2017
Astrid Pedersen
Wallstickers som pynter i alle rum

Hvis du leder efter en unik og utraditionel måde at dekorere dit hjem, kan du overveje de stilfulde og elegante wallstickers. Især hvide, kedelige vægge kan få helt nyt liv med smarte wallstickers, som udnytter kontrasten sort / hvid til at skabe liv og dybde i din stue, dit soveværelse – eller måske endda på børne værelset. I køkkenet kan du drage stor nytte af tavle wallstickers, som kan anvendes til at overskue familiens uge skema, madplaner, indhold i fryseren eller fordeling af husligt arbejde.

I stuen kan du for eksempel vælge at pynte din hygge krog op med wallstickers med plante- eller dyre motiver. Wallstickers fås med motiver af blomster, sommerfugle, fugle, vilde dyr eller træer – helt ideelt til at underbygge stemningen i din læsekrog eller ved siden af dine potteplanter.

Dine børn vil elske, at I sammen udvælger wallstickers, som passer til netop deres interesser. Hestepigen kan vælge en stejlende hingst eller en galopperende hest i silhuet til sit værelse, og den fodbold tossede dreng kan vælge fodbold motiver til sine vægge, så han kan drømme om en plads i super ligaen eller på landsholdet hver nat. Racerbiler, traktorer, Star Wars figurer, superhelte fra Marvel eller prinsesser og andre figurer fra Disney universet pynter også på ethvert børneværelse i form af wallstickers – og så er de nemme at pille ned og skifte ud i takt med at børnenes interesser ændrer sig.

Til den kunst interesserede teenager er det oplagt at vælge en Banksy wallsticker. De populære Banksy street art motiver gør sig særdeles godt som wallstickers, da originalerne er i sort og hvid og udført med stencil og spray maling, og derfor nemt lader sig overføre til wallsticker format.

Find de smarte wallstickers hos SoHu – og få en gratis gave med i købet, når du bestiller dine wallstickers fra webshoppen på https://www.sohu-wallstickers.dk/

Flere Nyheder