Skift selv din iPhone 8 skærm

16 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange danskere som valgt at investere i en iPhone 8 da denne model blev lanceret i 2017 – og virker telefonen stadig upåklageligt? Så er der ingen grund til at skifte den ud.

IPhone 8 er stadig godt med når det gælder design, funktion og spændende features. Er du glad for din telefon, og fungerer den efter hensigten, er der således ingen som helst grund til at skifte den ud med en nyere model.

Hvad gør jeg hvis skærmen på min iPhone går i stykker?

Du kan selvfølgelig være uheldig og tabe din iPhone 8 ned på et hårdt underlag, for eksempel beton, asfalt, eller flise belægningen på dit badeværelse. Det er de færreste telefoner som slipper uskadte fra et sådant fald, selv fra lav højde.

iphone 8 skærm

Er du heldig får din iPhone blot et par skrammer ude i kanten af skærmen – og det er da til at leve med. Men hvis uheldet rigtig er ude kan du faktisk risikere at telefonen bliver helt og aldeles ubrugelig.

Hvis hele frontglasset splintres vil du ikke kunne tilgå de mange funktioner via apps i displayet. Og så er der ikke andet for end at få telefonen repareret.

Du kan selv udskifte din iPhone 8 skærm

Hvis du ikke ønsker at bruge hvad der svarer til spidsen af en jetjager på udskiftning af iPhone 8 frontglas kan du faktisk selv gøre dette. Du skal blot have fat i det rette udstyr, og så selvfølgelig materialer i top kvalitet. Begge dele kan du bestille hos Phone-Parts.dk som er leveringsdygtig i reparations kits til diverse smartphones.

Det er temmelig meget billigere selv at udskifte sin iPhone 8 skærm. Det er faktisk heller ikke særlig svært. Og Phone-Parts.dk har alt hvad du skal bruge i forbindelse med dette projekt.

Klik ind på Phone-Parts.dk og find det rette grej til udskiftning af iPhone 8 skærm.

Flere Nyheder