Skaf dig et godt Rocna-anker til båden

09 september 2020
Anders Lundtang Hansen

Når man er sejler af lystbåde, joller eller noget lignende, så er der mange nødvendigheder og sikkerhedsprotokoller, som man skal have styr på.

Det er jo en herlig oplevelse at være ude på bølgen på, men som mange sømænd gennem tiden nok vil kunne berette for dig, så er havet også ubarmhjertigt – og det gælder også, hvis du bare er ude i en å eller på en flod.

For havet kan være din bedste ven, hvor du finder hvile, ro og afslapning, men det kan vende rundt lige med det samme med vejret, og så er din båd fortærret og ødelagt, og i værste tilfælde er du også død.

Derfor er der også opfundet og udviklet på mange apparater samt teknikken gennem tiden, der skal gøre det mere sikkert at befærde verdenshavene og generelt være ude at sejle.

Men noget så simpelt som et anker er det stadig nødvendigt at have med sig.

Vælg et Rocna anker som det sikre valg

Vi har GPS-sporingssystemer, sikkerhedsøvelser, sikrede både og meget andet, som gør, at vi er forholdsvis på den sikre side, hvorfor man som almindeligt menneske sjældent behøver at frygte at sejle.

Så er der bedre tid til at både fra båden, hygge sig i den eller fiske.

Men tænk, hvis du ikke havde en god fortøjning, når du er i havn: så ville båden jo drive til havs i værste tilfælde!

På samme måde vil man jo gerne have, at ens båd bliver det samme sted, når man lader sejlene falde, eller man slukker motoren, så man ikke driver rundt.

Og her er der altså bare stadig ikke noget bedre, end at have en kæde med et tungt lod i i den anden ende, når man skal holde båden det samme sted.

Vi taler selvfølgelig om et anker, og hvis du skal have et af de bedre af slagsen nu om dage, så er et Rocna anker et godt valg.

Køb det her: https://www.baadbiksen.dk/baadudstyr/11-rocna-anker/ 

Flere Nyheder