Sådan får du drømmebilen med flexleasing

26 januar 2021
Anne-Mette Hansen

Det kan være en dyr fornøjelse at købe drømmebilen. De færreste har råd til at betale flere hundrede tusinde og op imod en million eller mere for en bil. Men hvordan realiserer du så drømmen om den helt perfekte bil?

Du behøver faktisk ikke købe den. Du kan vælge flexleasing i stedet. Hvad vil det sige, spørger du nok? Læs med i denne artikel, og bliv klogere på at lease drømmebilen.

Sådan flexleaser du den perfekte drømmebil

Luksusbiler koster ofte rigtig meget, fordi du skal betale en høj afgift af den, når den bliver importeret til landet. Men der er faktisk en måde at omgå dette på. Det gør du ved at flexlease bilen.

Når du leaser den, skal du nemlig ikke betale den høje afgift til skat på én gang. Den bliver i stedet delt ud i flere bidder. Det gør det muligt at lease en dyr bil til en fornuftigt månedlig udgift. 

Som privat må du ikke eje bilen, det skal derfor køre gennem et leasingselskab. De ejer bilen, men du dækker udgifterne på den. 

Hvad koster det at flexlease?

Det er forskelligt, hvad det koster at lease en bil. Det afhænger for det første af, hvilken bil det er og hvad dens indkøbspris er. 

Det du typisk skal betale hver måned til leasingfirmaet, er:

– Leasingydelse (i f.eks. 12 måneder eller en anden fast periode)

– Forsikring

– Grøn ejerudgift

– Dæk eller andet udstyr til bilen

I nogle tilfælde er der serviceaftale inkluderet i din leasing. Men det er ikke altid, og det skal du naturligvis regne med, at du selv skal betale for også, hvis det ikke er inkluderet.

Er du blevet træt af drømmebilen efter din 12 måneders leasingperiode? Så kan leasingfirmaet typisk hjælpe dig med at få den solgt. Og du kan på ny lease en ny drømmebil!

Læs mere om flexleasing her: specialcars.dk.

Flere Nyheder