poledancer.dk/polterabend

01 september 2017
Katrin Sørensen
poledancer.dk/polterabend

hos poledancer.dk/polterabend kan man leje en mandlig poledancer, som virkelig kan fyre op under enhver fest. En mandlig poledancer kan udføre mange forskellige tricks og det er derfor en del sjovere at se på en poledancer end på en almindelig stripper. Man vælger selv om poledanceren skal beholde undertøjet på eller være helt nøgen. Showet varer mellem 15 og 40 minutter alt efter hvad man aftaler. Desuden er et pole show et billigere alternativ til traditionel striptease samtidig med, at man får mere show for pengene. 

Skal en af dine venner fejre 30-års fødselsdag eller er der en af veninderne der skal have en polterabend, så er det oplagt at hyre en mandlig poledancer til at levere et surprice show i løbet af aftenen. Det er en sjov og anderledes oplevelse, som med garanti vil få jer til at tabe underkæben. Den mandlige poledancer er meget smidig og kan udføre mange utænkelige manøvrer på stangen. I vil med garanti få et show, som i ikke har set før. 

Det eneste en poledancer behøver for at levere sit show er en pole. Skal i holde festen på et diskotek er det derfor oplagt at hyre en mandlig poledancer til at fyre op under festen – hvis der altså er poles på diskoteket, hvilket ofte er tilfældet. Skal en del af festen foregå i en partybus er det ligeledes oplagt at hyre en mandlig poledancer. De fleste partybusser har nemlig op til flere poles i midten, som sagtens kan bruges til pole shows eller strip. Det vil med sikkerhed sætte gang i smilebåndet og i grinemusklen.  

Der har i mange år været en tradition for at have et lidt frækt indslag på polterabender og til eksempelvis 18-års fødselsdage for vennerne. Her er en poledancer et sjovt og anderledes alternativ til de mere traditionelle stripper shows. 

Flere Nyheder