Overvågning og alarmer

18 oktober 2018
Anders Lundtang Hansen
Overvågning og alarmer

Du har sikkert mange ting, du ligger inde med, som du holder meget kært og nært til kroppen, fordi det betyder så meget for os.

Mennesker kan passe på sig selv, og de står os oftest nærmest som vores mest dyrebare “ejendele”, men genstande, man ejer, der kan have stor affektionsværdi, være sjældne, have vigtige oplysninger i sig, kan man ikke altid holde øje med.

Man forsøger således at implementere overvågning, låse og alarmer i både ens bolig og firma, hvis man er en virksomhedsejer, og specielt alarmer kan gøre en stor forskel, hvis man vælger den nyeste teknologi på fronten af sin trådløse art.

Ved trådløs alarm kan man aktivere denne i både privaten og firmaets butik, lager eller begge dele, så alle de vigtige genstande er under et forsvarligt alarmsystem som beskyttelse.

Man vælger oftest en kode til alarmen, som udelukkende en selv, familien og de mest betroede medarbejdere kender til, og så er det kun dem, som – lovligt – kan omgå alarmen, når der er brug for det.

Oftest har man et bestemt antal sekunder til at forlade domicilet, får alarmen aktiveres, og så skal der ikke mange bevægelser til eller forsøg på indbrud, før alarmen aktiveres, og ejeren, familien, myndighederne eller et tilknyttet vagtværn bliver alarmeret og iler ud på stedet.

Man kan altid vælge at supplere alarmsystemet med andre alarm-anordninger eller sikkerhedssystemer, så man virkelig er på den sikre side.

Dette er specielt smart at benytte, hvis man ejer en virksomhed, hvor der er dyr elektronik, der måske har personfølsomme data i sig; eller i det private hjem med dyre malerier og designmøbler.

Supplementet kunne være gode låsesystemer på døre og vinduer, og man kan også vælge at opsætte overvågningskameraer, der både er diskrete, så de ikke kan ses, og dem, som har en præventiv virkning ved sin blotte tilstedeværelse.

Men det vigtigste er altid alarmsystemet!

 

Flere Nyheder