Optag privat lån online, når økonomien strammer

16 april 2021
Astrid Pedersen

Har dine finanser brug for en saltvandsindsprøjtning? Så kan du overveje et online privatlån.

Hvor kan jeg optage privatlån online?

Når du står for at skulle ansøge om et privatlån online bør du altid vælge en långiver som af Finanstilsynet er godkendt til at udstede online lån. Det betyder nemlig at den pågældende låne udbyder er forpligtet til at følge visse retningslinjer for at leve op til Finanstilsynets standarder.

Du skal blandt andet kunne overskue dit lån 100% før du ansøger. Denne transparens sikrer at din långiver ikke bare kan hæve renten undervejs eller pålægge lånet ekstra gebyrer som kan gøre det særligt dyrt for dig.

Du bør således udse dig en långiver som er registreret under Finanstilsynet og således kan tilbyde dig et privatlån uden risiko. På den måde skal du blot sørge for at opretholde din del af aftalen – det vil sige betale dine afdrag til tiden – for at dit låne eventyr ikke skal gå galt.

Hvem udbyder de bedste privatlån?

Hvis du er på udkig efter et online lån i størrelsesordenen 15.000 til 300.000 kroner er Ikano Bank et godt sted at starte. Ikano Bank tilbyder privatlån til rimelige renter og med gode tilbagebetalings vilkår.

Du vil ved hjælp af den smarte låne beregner på Ikano Banks hjemmeside nemt kunne fastsætte lånets løbetid således at afdragene får en størrelse som matcher dit budget. Og så er det nemt og hurtigt at optage online privatlån hos Ikano Bank. Du skal blot bruge dit NemID som dokumentation for at du er fyldt atten år, har fast bopæl i Danmark, og ikke står opført hos hverken Debitor Registret eller RKI (Ribers Kredit Information).

Når du har ansøgt om lånet kan dit lån faktisk være godkendt i løbet af få timer. Og så har du pengene på din konto med det samme.

Læs mere om lån fra Ikano Bank på ikanobank.dk.

Flere Nyheder