Når sexlegetøj kan skabe problemer i et parforhold

16 oktober 2019
Anders Lundtang Hansen
Når sexlegetøj kan skabe problemer i et parforhold

Der er skrevet mange artikler om, at sexlegetøj heldigvis gavner parforholdet, og det er da også beviseligt, at det heldigvis gavner på mange områder.

Man kan være gået lidt i stå i sexlivet, så man forsøger at krydre det med erotisk legetøj, som det bliver foreslået fra enten den ene part i et forsøg på at lappe forholdet, eller man ser hinanden i øjnene og bliver enige om, at man gerne vil prøve det.

Det kan jo føre lidt pres med sig, at man indser, at et af parholdenes grundsten er ved at smuldre. For sex er en vigtigt ingrediens i parforholdet, og man finder oftest sammen med en, man har samme libido tilfælles med.

Klart, så har man måske ikke den samme motivation, gejst og lyst, som forholdet bliver ældre, men man nyder stadig hinandens intime selskab, og dette nærvær, der skal gå udover bare berøringer, at putte og ligge i ske, gør rigtig meget for at holde parret sammen.

Men man kan mærke et mindre pres ved, at nu skal man vise hinanden, at parforholdet godt kan genoplives i en hverdag med sex, når der er gået for meget børn, familiemiddage og så videre i den.

Ofte virker det heldigvis, hvis man respekterer den andens grænser og viser hinanden, at man gør det for at holde sammen på hinanden og ikke for at støde hinanden bort.

Men desværre er det set, at det er netop dét, som kan ske.

For måske har man aldrig leget med sexlegetøj før, hverken da man var alene, eller nu hvor man er i et parforhold, og så opdager man så helt nye sider af sig selv, at det kan bryde parforholdet op.

Man kan opdage, at man måske er til en anden type person, at man hellere vil det andet køn eller noget tredje, som ikke er forligneligt med parforholdet.

Så må man tage den derfra.

Flere Nyheder