Man kan være ret så kreativ med krydsfiner

27 august 2020
Anders Lundtang Hansen

At benytte sig af krydsfiner-plader med videre er jo egentlig noget, som man ser brugt i byggebranchen, hvor man lige hurtigt kan lave en midlertidig løsning med krydsfiner alene, eller det indgår i en produktion af noget større.

Men fordi det er sådan et spændende materiale, der er så let at have med at gøre, så har det også fundet vej til at blive brugt af mange andre mennesker end dem, der lige arbejder professionelt med dem.

For det første koster det ikke så meget at købe krydsfinerplader, de vejer heller ikke så meget, hvis man ikke slæber på for mange ad gangen; og så kan man let skære dem til uden problemer med enten en fukssvans eller en stiksav.

Ligeledes er de plader lette at sætte op med både boremaskine og søm, og man kan således let tage dem ud igen; og fordi de netop ikke koster så meget, kan man let bruge dem og smide dem bort igen, ødelægge dem med vilje og brænde dem.

Det vigtigste er sådan set mest, at de ikke gør skade på noget andet, som man bruger dem til at slå op på med videre.

Desuden er krydsfiner meget bøjeligt, så man kan flekse det en del. Dog er der en begrænsning på, hvor meget man kan bøje dem, før de knækker, så det skal man lige være opmærksom på.

Man kan således hurtigt bygge en bod ud af krydsfiner, og man kan let male skilte med budskaber på dem.

Dette kan således også bruges ved nogle demonstrationer, da det er mere holdbart med krydsfiner end bannere, men dog kan vinden så også lettere blæse i dem, hvorfor man specielt skal skære huller i pladerne.

Til en hurtig afskærmning kan de også benyttes, hvorfor de brugbare på festivaler, kræmmermarkeder med videre.

Hvad kunne du forestille dig at bruge krydsfiner til?

Flere Nyheder