Lær at bruge Sharepoint

13 august 2021
Steffen Hansen

Så du kaster dig ud i at lære lidt om SharePoint, men er ikke helt klar over hvordan du kan gå til opgaven? I dette indlæg finder du vejledning til, hvordan du kommer i gang, og hvordan du hurtigt bliver dygtig, så du kan bruge det i din hverdag. Læs mere nedenfor.

Sådan kommer du i gang

Det kan være svært at tage chancen, og kaste sig ud i at prøve noget nyt. Men når man først er startet, så kigger man typisk ikke tilbage. Der er et utal af måder du kan kaste dig ud i, at blive klogere på SharePoint, helt uden at skubbe dig selv ud, hvor du synes det er ubehageligt!

Det hårdeste når man vil prøve noget nyt er altså ofte at kaste sig ud i det. Men hvis du udtænker en plan over, hvilke ting du gerne vil lære, på hvilken måde du vil gøre det, og hvad du vil bruge din nye viden til. Så står du med garanti på den anden side med en masse ny viden, som du med garanti kan bruge!

Læs online guides

For at lære noget om SharePoint, skal du se indad, og mærke efter hvordan du bedst kan lære. Har du nemmest ved at følge en guide online, har du nemmest ved at se guide videoer på YouTube, eller har du nemmest ved at få fysisk undervisning?

En metode udelukker ikke en anden, og derfor kan det være en god idé, at du prøver dig frem, og finder den bedste måde for dig at lære på.
Hvis du foretrækker, at tage et kursus, kan du tilmelde dig et fantastisk kursus om emnet på denne side: https://www.4d.dk/kurser/office/sharepoint

Hvis du er mere til at kaste dig ud i en online guide, eller en video på YouTube, så kræver det bare en søgning på nettet, og så kan du begynde!

Flere Nyheder