Lån penge til at betale for dine studiebøger

07 december 2017
Emilie Jacobsen
Lån penge til at betale for dine studiebøger

Når du er studerende, kan det være dyrt for dig at skulle købe nye bøger hvert semester. Det kan hurtigt løbe op i mange tusind kroner, når du skal starte på nogle nye fag. Det kan derfor være svært at få råd til det hele, når du ikke har så mange penge som studerende. Det er derfor en god ide for dig at overveje, om du ikke skal tage et lån til at få dækket dine udgifter til nye bøger. Mange bøger kan du nemlig slet ikke klare dig uden, når du først kommer i gang med studiet. Det er derfor vigtigt, at du har dem, så du kan læse i dem. 

Et godt lån for dig at tage, når du er studerende, er et forbrugslån. Det er et lån, hvor du kan bruge pengene på det, som du vil, og hvor du som regel ikke behøver at stille sikkerhed. Det er med til at gøre, at du kan tage lånet, selvom du ikke ejer en bolig at stille som sikkerhed for, at du kan betale af på lånet. Det er sjældent, at du gør det som studerende. 

To hjemmesider, som det er en god ide for dig at kigge på, når du er på jagt efter et godt forbrugslån, er hotlaan.dk og robotlaan.dk. De giver dig begge mulighed for at låne 75.000 kroner, uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Så meget har du næppe brug for at låne til studiebøger. Det kan være en god ide, at du kun låner de penge, som du har brug for. Husk på, at du skal betale dem tilbage efterfølgende med renter. Det er derfor en dum ide, at du låner så mange penge, at det kommer til at vælte din økonomi efterfølgende. Så kan du ende med at få endnu mere svært ved at betale for dine studiebøger. 

Flere Nyheder