Hvad kan du købe i en Headshop?

14 juni 2022
Lykke Holzmann Søby

advertorial

Headshops har udviklet meget siden dengang man havde en stereotyp opfattelse af en diset, svagt oplyst, mørkfarvet butiksfacade placeret i den gale af byen. I dag kan man find dem på trendy hovedgader i de fleste byer og de minder om 1960’ernes hippiekultur og sælger de fedeste skjulte perler og populære rygeprodukter. Så hvad kan man egentlig købe i en Headshop?

Ikoniske piber

Du kan være helt sikker på, at du kan finde masser af dejlige piber i en Headshop i din by! Piber kommer i alle skøre former og størrelser, og der er som regel noget for enhver smag – krystalpiber, glaspiber, merskumspiber, træpiber og metalpiber. Det er den slags fund, der gør det til en ren fornøjelse at besøge en headshop – online eller fysisk.

Rygepapir

Rygepapirer er et must, hvis man skal ryge en joint. Der er en tendens på vej, væk fra cigaretter og deres kemikalier, som nogle gange kan ændre smagen. Papir giver en renere røg, uden tilsætningsstofferne. Derudover kan du få mange papirer for pengene. Se også efter økologisk hamp eller rispapir, da det er en sundere mulighed.

Røgelse

Røgelse er en fast bestanddel af hippiekulturen. Uanset om du har brug for at maskere visse lugte, meditere eller stanken af dine roommates skal dækkes, er røgelse et essentielt produkt i en Headshop.

Headshop

Og… røgelse er ikke kun for rygere. Det er fantastisk til at dække over, at du lige har spist en klam burger, eller måske give romantisk stemning. Visse dufte er også perfekte til forskellige tider af året.

Hippieudstyr

Igen, ikke alle produkter i en headshop behøver at handle om rygning. Der er gode muligheder for , at din lokale Headshops har masser af sjove hippie ting og sager. Måske har du bare lyst til at pifte dit hjem op med positive vibes og vintage, boheme-udstråling, og så er din lokale Headshop bestemt et besøg værd.

Flere Nyheder