Hjælp til ejendomsadministration giver dig mere tid til andre opgaver

26 juli 2019
Emilie Jacobsen
Hjælp til ejendomsadministration giver dig mere tid til andre opgaver

Ejer du flere ejendomme, hvor du selv står for ejendomsadministrationen? Eller er I et firma, hvor I lige nu får klaret det inhouse, men I egentlig godt kunne tænke jer en mere fleksibel løsning? Så er ejendomsadministration det rette for jer. Der får I et firma til at stå for alt i forbindelse med ejendommene, hvilket er med til virkelig at frigive meget tid for jer. Dermed har I langt mere tid til nogle af de andre opgaver, som I også skal klare. 

Et af de danske firmaer, der kan hjælpe jer med ejendomsadministration er deas.dk. De har mange års erfaring på området og har derfor styr på, hvordan de skal gøre tingene, så du bliver tilfreds. Når der er en lejer, der flytter ud, sørger de for at finde en ny lejer til ejendommen, lige som de også sørger for at være efter de lejere, der ikke har betalt deres husleje. Du kan læse mere om dem på https://deas.dk/

Har du som privatperson nogle ejendomme, som du lejer ud, kan det være fristende for dig, at du selv står for administrationen. På den måde vil du jo spare nogle penge, ikke? Og penge, der er sparet, er vel penge, der er tjent? Ikke helt.

Når du skal lave det regnestykke, er det altid vigtigt, at du sørger for at medregne, hvor meget du kunne have tjent på at udføre andre opgaver. Hvis du for eksempel havde brugt tiden på dit arbejde i stedet for dine ejendomme, hvad kunne du så have tjent? På den måde vil mange finde ud af, at det faktisk bedst kan betale sig for dem med ejendomsadministration. 

Derudover er der den fordel for dig, at det bliver langt nemmere for dig at være væk fra ejendommene i en periode. Hvis du for eksempel skal på ferie, behøver du ikke at bekymre dig om, at du bliver forstyrret midt i ferien – det er der nogle andre, der tager sig af. 

Flere Nyheder