Godt at vide før du maler

25 november 2020
Maya Hindsberg

Der er forskellige forbedringer i hjemmet, sommerhuset og på kontoret, som kræver maling. Har du f.eks. en kolonihave på Amager, kan det tænkes, at du skal have malet dit træværk og derfor har brug for en maler på Amager. For selvom nogle ting kan klares selv, så er der noget arbejde, hvor det er en fordel at få en professionel til det, det kan nemlig være sværere end det ser ud, at male.

Hvad skal du bruge en maler til?

Hvis du bare skal male dine vægge og dit loft, kan du ret ofte selv komme afsted med at gøre det. Selvfølgelig kan du sagtens hyre en maler til det, hvis boligen er stor, eller hvis du vil have et mere avanceret design, end bare en hvid væg, men de fleste klarer det selv.

Skal du derimod have malet træværk eller facade, kan det være en god ide at hyre en maler. Når du maler træværk, skal det nemlig ofte have en sandblæsning og træet skal gennemgås, og der ved en maler, hvad de skal se efter, og hvem du kan kontakte, for at få skiftet træet, hvis de ikke tilbyder det. Det samme, når du skal have fikset din facade. De er altså med til at sikre, at overfladen de arbejder på, er i god stand og du derfor får et godt resultat.

Hvordan får du fat i en maler?

Den nemmeste måde at finde en maler, er at lave en internet søgning. Der kan du ofte se deres hjemmesider, tilbud og tidligere arbejde. Der vil også ofte være udtalelser fra tidligere kunder, hvilket kan hjælpe dig med at finde ud af, om de gør et godt stykke arbejde. Du vil dog gerne kigge på minimum tre forskellige, så du får en ide om, hvad der er rimeligt og normalt i forhold til pris.

Flere Nyheder