God bolighandel – vælg den trygge vej og hyr en kompetent og billig boligadvokat

12 marts 2018
admin
God bolighandel – vælg den trygge vej og hyr en kompetent og billig boligadvokat

Lige så spændende det kan være at jagte den helt rigtige bolig i storbyen eller provinsen, ligeså angstprovokerende kan tanken om et fejlkøb være. Der er som regel store summer på spil, og en del boliger handles hurtigt, så det gælder om at vælge rigtigt og ikke blive snydt. Selvom en bolig ser godt ud ved første rundvisning, så kan der godt vise sig at være problemer med købsaftalen, tilstandsrapporten eller lokalplanerne, som spænder ben for, at dette er den rigtige bolig for dig. Men nogle gange kan det være at få et overblik over alle dokumenterne og forstå eller få læst det, som står skrevet med småt.

Boligpakke – du betaler for det du har brug for

Derfor kan det anbefales at hyre en boligadvokat til opgaven, og vedkommende kan hurtigt og effektivt gennemgå alle papirer, så du får svar på, om boligen nu også er så attraktivt et køb, som du tror, den er. Boligadvokaten kan eventuelt udarbejde et advokatforbehold, og du kan også få hjælp til skødeskrivning og refusionsopgørelse. Der er nogle boligadvokatfirmaer, som tilbyder boligpakker, der indeholder al den hjælp til papirarbejdet, som du har brug for, og samtidig får du en dygtig boligadvokat til at rådgive dig. Boligpakkerne har en fast lav pris, og du kan eksempelvis se boligadvokat priser her hos eBoligadvokat.dk. Så ved du allerede, før du kontakter boligadvokaten, om det er en pris, du vil betale. Der er ingen skjulte gebyrer, og hvis bolighandlen ikke bliver til noget, skal du ikke betale for boligpakken.

Hurtig sagsbehandling og høj troværdighed

En hurtig sagsbehandling og høj troværdighed er også noget, som boligkøbere lægger vægt på, når de skal vurdere, om de har haft en tryg bolighandel. Hos eBoligadvokat.dk lægger de stort vægt på hurtig sagsbehandling inden for 24 timer, og firmaet har en høj troværdighed og tilgængelighed, så du kan altid komme i kontakt med en boligadvokat telefonisk, via e-mail eller ved personligt at møde op på kontoret på Frederiksberg. Få mere information her.

 

Flere Nyheder