Giv dig selv en oliemassage

15 januar 2019
Lykke Holzmann Søby
Giv dig selv en oliemassage

Vi har tendens til at tænke at en massage skal gives af en professionel massør og kun ved særlige lejligheder. Men du kan behandle dig selv så ofte som du har lyst med en varm oliemassage i dit eget badeværelse. En daglig oliemassage har flere fordele, herunder at reducere stress, holde huden ungdommelig og at forbedre immuniteten. Du og din partner kan også give hinanden en massage i weekenden for at skabe en lækker og romantisk oplevelse.

For de fleste mennesker er den bedste olie, der skal bruges, økologisk. Men hvis du producerer meget kropsvarme, har tendens til at få udslæt let eller er udsat for inflammatoriske tilstande, så kan økologisk mandelolie være et bedre valg.

Massér først hovedet og halsen, og brug olien på alle dele af kroppen, inden du begynder resten af ​​massagen. Dette vil gøre det muligt for olien at komme ud på hele kroppen og være på den i den i så lang tid som mulig, inden du tager dit karbad eller brusebad.

Hovedet og hovedbunden er de vigtigste områder at massere, så brug mest tid der. Brug lange, frem og tilbage bevægelser på de lange knogler på dine arme og ben; Brug cirkulære bevægelser over dine led, hjerte og mave. Husk også at massere bunden af ​​dine fødder. Fødderne betragtes også som vigtige, så delvist bruge mere tid på dem.

Den komplette oliemassage tager normalt 10-20 minutter, men du kan bruge så lidt som 5 minutter om dagen på massagen og alligevel nyde enorme sundhedsmæssige fordele.

Hos https://www.veracura.com/ finder du et stort udvalg af massageolie og massagecreme både til velvære og ømme muskler til både store og små. Det kan for eksempel være en sød mandelolie, da den har mange anvendelsesmuligheder. Det kan bruges i håret, ansigtet eller til resten af kroppen.

Giv dig selv en massage allerede i dag – du trænger garanteret til at slappe af.

Flere Nyheder