Giv de grimme gulve nyt liv med en gulvafslibning Glostrup

04 oktober 2018
Astrid Pedersen
Giv de grimme gulve nyt liv med en gulvafslibning Glostrup

Lige når et trægulv er blevet lagt, og dernæst behandlet med for eksempel sæbe, lud, lak eller olie, er det helt perfekt i overfladen. Især gulve, som har modtaget en såkaldt sæbebehandling, får en helt særlig – nærmest magisk – udstråling, og en fantastisk, silkemat overflade. Sæben lysner træværket naturligt uden at forsegle det på samme måde som lak eller maling. Men sæbebehandlede gulve er også meget krævende, når det kommer til vedligeholdelse.

Denne type gulv skal vaskes meget hyppigt – og grundigt – med særlig plejende sæbe, som på én gang nærer og beskytter gulvet. Forsømmes denne behandling, bliver gulvet hurtigt meget sårbart over for støv og snavs. Og så mister gulvet sin lyse, ensartede overflade, og udvikler tydelige tegn på slid. Det kan for eksempel udmønte sig i en gulnet tone, der hvor solens falmende stråler er kraftigst, samt skjolder fra spildte, farvede væsker, som hurtigt suges op af det tørre træværk.

Kom de overfladiske tegn på slid til livs med en grundig gulvafslibning

Den gode nyhed er, at du kan få dit smukke gulv tilbage – alt, hvad du behøver at gøre, er at kontakte en dygtig gulvmand, som kan forestå en billig gulvafslibning og en lækker efterbehandling. Se hvordan på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder