Frisk firmafrugt til daglig højner arbejdspladsens moral

04 december 2018
Astrid Pedersen
Frisk firmafrugt til daglig højner arbejdspladsens moral

Lider din arbejdsplads under manglende motivation og en vis afmatning blandt medarbejderne? Så er det faktisk dit ansvar som arbejdsgiver at facilitere et sundere og mere inspirerende arbejdsmiljø. Er du ansat i HR afdelingen med ansvar for medarbejdernes trivsel, og er du bange for, at det går i den gale retning? Så findes der forskellige tiltag, som kan rette op på den sløve ånd og nedadgående spiral.

Blandt disse finder du initiativer så som team building og arrangementer for medarbejderne, som skal hjælpe til at ryste dem sammen, og måske skabe bedre sammenhold i hverdagen. Du kan også sørge for, at medarbejderne er bevidste om selskabets værdier så som sund livsstil, og understrege dette ved at stille en sund og nærende frokost ordning til rådighed – gerne baseret på økologiske råvarer og grøntsager. Og endelig kan du give dine medarbejdere et sunt alternativ til slikskabet i form af en lækker frugtkurv fyld med frisk, saftig frugt.

Hvor finder jeg den bedste frugtordning til min arbejdsplads?

Firmafrugt er et signal til medarbejderne om, at du kerer dig om deres fysiske velbefindende. Vi ved alle, at eftermiddagstimerne godt kan gå hen og blive rigtig lange – og derfor tyr mange til dårlige vaner, så som slik eller kage, for at holde sukkerniveauet oppe. Med frisk frugt opnår du en lignende effekt på sundere vis. Og for dig som arbejdsgiver vil der hurtigt vise sig stor gevinst i form af færre sygedage blandt medarbejderne, som så til gengæld vil være friskere i det daglige.

Med Frugtcompagniet får du den mest friske firmafrugt leveret til døren med de intervaller, du selv ønsker. Det kan for eksempel være hver dag, eller et par gange om ugen. Frugtcompagniet sørger for at vælge de friskeste fruger på Grønttorvet, inden turen går til din virksomhed med dagens leverance. Bestil firmafrugt på https://www.frugtcompagniet.dk/ 

Flere Nyheder