Forhør dig af angående, hvilke sikkerhedsventiler du skal vælge

10 juli 2019
Anders Lundtang Hansen
Forhør dig af angående, hvilke sikkerhedsventiler du skal vælge

Der er mange ting her i livet, som man kan sjusse sig frem til og prøve sig til, hvad der virker.

Det værste, der kan ske, er ofte, at man får nogle lærepenge med sig, og afhængigt af omfanget kan det blive nogle dyre lærepenge, men intet kommer som bekendt gratis, og hvis man havde succes med alting i første forsøg, så var det ikke værd at gøre – og hvad ville man lære af det?

Man kan kalkulere sig lidt frem til, om det er et forsøg, man gerne vil tage sig, hvor det ofte kan svare sig i et mindre omfang, men hvis det handler om i større omfang, kan man risikere at gå så galt i byen, at man ender med store skader, som kan være uoprettelige.

Et sted, hvor man ikke skal slække på, hvad man vælger og gør, er, når man skal have installeret sikkerhedsventiler.

Det ligger jo ligesom i navnet, hvorfor det er så vigtigt at have den slags i orden. Ikke alene er de nødvendige at bruge der, hvor de skal indføres, men hvis de skal fungere korrekt, så skal man både have dem installeret ordentligt, og man skal have valgt de rette af slagsen.

Her kan det ikke betale sig at prøve sig frem første gang eller gang nummer 47, for hvis der melder sig den mindste tvivl, så skal du forhøre dig hos eksperter, hvilke sikkerhedsventiler du skal vælge.

Og helst skal de professionelle og autoriserede fagpersoner også indsætte dem, så du ved, det er gjort efter foreskrifterne.

Man kan nemlig ikke altid se med det blotte øje, om ventilen sidder godt nok, som den skal, og faktisk kan man også bruge den i en periode uden problemer – men så hober det sig op og kan gøre skade på kortere og længere sigt.

Vær derfor altid omhyggelig med sikkerhedsventiler.

Flere Nyheder