Flotte, lige og regelmæssige tænder med Invisalign

23 december 2020
Astrid Pedersen

Er du ked af din uregelmæssige tandstilling som giver dig et skævt smil – på den alt andet end charmerende måde? Så er du ikke alene.

Tusindvis af voksne danskere lider under ikke at turde smile på grund af de skæve bisser. Derfor vælger mange at få rettet tænderne – også selv om de er kommet ud over deres første ungdom. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at rette tænderne så at man atter får et flot smil i en moden alder. Og så kan det som ekstra bonus lade sig gøre på langt mere komfortabel vis end med de gammeldags tandbøjler.

Fremtidens tandretning med Invisalign

Her i 2021 foregår tandretning nemlig ved hjælp af usynlige skinner som kan tages af og på efter behov. Det betyder at du er fri for de ubehagelige fast monterede tandbøjler af metal – de såkaldte togskinner – som du måske kan huske fra din barndom.

De smarte Invisalign skinner fremstilles specielt til dig og med henblik på at rette dine tænder efter en plan som tandlægen lægger ved hjælp af en 3D model af din mund. Med Invisalign kan du faktisk opnå mindst lige så flotte resultater som med en traditionel fast siddende tandbøjle. Og fordelene ved Invisalign er til at få øje på. Invisalign skinnerne er nemlig 100% transparente og sidder samtidig tæt til tænderne.

Det betyder at du kan være iført dine Invisalign skinner uden at dine omgivelser lægger mærke til det. Du kan tage Invisalign tandskinnerne ud når du skal spise, drikke eller børste tænder. Det anbefales at du har dine Invisalign skinner på cirka 22 timer i døgnet hvis din tandretning skal forløbe efter planen. Du skifter skinnerne cirka hver fjortende dag – og hver enkelt skinne gør sit for gradvist at rykke dine tænder ind på plads.

Du kan booke tid til en gratis forundersøgelse på yousmileismile.dk

Flere Nyheder