Få råd til studieboligen og computeren med et online forbrugslån

01 december 2017
admin
Få råd til studieboligen og computeren med et online forbrugslån

Skal du flytte hjemmefra og begynde studielivet, så er der en del udgifter i forbindelse med indskud til bolig, møbler, computer og studiebøger. Måske er du heldig at have en børneopsparing eller nogle forældre, som gerne vil hjælpe dig med udgifterne. Men hvis du står i en situation, hvor du har brug for et kontantbeløb her og nu, så har du mulighed for at optage et forbrugslån enten i banken eller hos andre låneudbydere på markedet.

Sammenlign priser og få hurtigt svar hos online låneudbydere

Der er en række fordele ved at optage et online forbrugslån. For det første kan du ansøge nu og her døgnet rundt og få svar i løbet af 30 sekunder eller få hverdage. For det andet kan du nemt sammenligne priser på forbrugslån, hvis du besøger Flerelaan.dk. Her finder du en samlet oversigt over en række kendte låneudbydere, og du finder en rigtig god guide med svar på de mest relevante spørgsmål vedrørende online forbrugslån. Du kan eksempelvis ansøge om lån hos ExtraCash, Alfalån, HotLån, Kliklån, Santander, Robotlån, L’easy eller D:E:R. Låneloftet er 40.000 – 50.000 kr. hos de fleste låneudbydere. ExtraCash.dk giver dig mulighed for at låne helt op til 75.000 kr., og lånet bliver godkendt ud fra, hvordan din økonomi ser ud.

Få overblik over indtægter og udgifter før ansøgning om forbrugslån

Det er altid godt at lave et månedsbudget over dine indtægter og udgifter, så du ved præcis, hvor meget du har til rådighed, når du skal afdrage på et forbrugslån. Har du et fast studiejob ud over din SU, så giver det dig lidt mere luft i budgettet til at optage et forbrugslån. Som tommelfingerregel bør du dog ikke låne mere end, du har specifikt behov for. Løbetiden kan variere fra f.eks. 12 – 72 måneder, og jo længere løbetiden er, jo lavere er ydelsen, men du skal være opmærksom på, at der samtidig løber renter på lånet. Du kan med fordel kigge på ÅOP, når du skal optage et lån, for ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) viser, hvad lånet koster samlet set i renter og gebyrer om året. På Flerelaan.dk kan du også indtaste dit lånebehov, e-mail og alder, og så får du tilsendt skræddersyede lånetilbud per e-mail.

Flere Nyheder