Få hjælp til strømmen hos din lokale elektriker

09 februar 2021
Astrid Pedersen

De fleste af os har prøvet at skifte en sikring i hfi anlægget, når en strømgruppe er blevet overbelastet, og sikringen derfor er sprunget. Dette er en af de elektriker opgaver man gerne som lægmand må udføre.

Vi har alle lært at det er vigtigt at slukke for samtlige apparater inden sikringen skiftes – og at vi skal være opmærksomme på om det sker hyppigt. Dette kan nemlig være et tegn på at kredsen er permanent overbelastet.

I denne situation kan man vælge at flytte nogle af husets apparater til andre kredse. Men det er faktisk en bedre idé at tage husets el installationer op til revision. Det kan nemlig sagtens tænkes at de ikke længere kan leve op til de krav husstanden stiller.

Mange huse af ældre dato er forsynet med gamle el installationer som ikke længere kan følge med alle de forskellige elektroniske apparater og gadgets vi har stående i hjemmet. Hvis du har mistanke om at dine el installationer er tæt på sidste udløbs dato bør du kontakte din lokale elektriker eller el installatør og få den rette hjælp til opgradering af dine installationer således at disse atter kan følge med.

Hvor finder jeg en dygtig elektriker i Lyngby?

Er du bosat i Storkøbenhavn, for eksempel på Vestegnen eller i Nordsjælland, kan du med fordel vælge W. Johansen El ApS som din el tekniker.

W. Johansen El ApS er en velrenommeret elektriker og installatør virksomhed som igennem mange år har hjulpet private bolig ejere til sikre og tidssvarende el installationer. Hos W. Johansen El ApS kan du få hjælp til alle standard elektriker opgaver, lige som W. Johansen El ApS gerne træder til hvis du ønsker en integreret løsning af dine el, data og alarm installationer – et såkaldt Smart Home.

Læs mere om W. Johansen El ApS på w-teknik.dk.

Flere Nyheder