Få et “nyt” hus med en omgang maling

12 februar 2021
Lotte Hindsberg

Hvis du går i salgstanker, er der flere ting, du med fordel kan gøre, inden du får det vurderet og der bliver taget billeder til ejendomsmæglerens salgsopstilling. 

Start med at få ryddet op og smidt ud. Du skal alligevel have det gjort når du flytter, så du kan alligevel lige så godt starte nu. Når du har fået ryddet op og smidt ud, inde som ude og gerne med hård hånd, kan du overveje at give huset en omgang maling.

Du kan selv male det eller du kan få en maler til at udføre opgaven. F.eks. en maler i Valby. Det skal være i en neutral farve, for så kan mulige købere nemmere se deres egne møbler og forestille sig hvordan de vil se ud i din bolig. 

Udenfor skal du også rydde op

Som skrevet er det også en god ide at få ryddet op. Slå græsset og sæt et par krukker med blomster, så haven ser pæn og velholdt ud. Det virker også indbydende ud og får den mulige kunde til at føle sig velkommen. Hvilke er en god følelse, når man overvejer om det er her man skal bo fremover.

Hvis du har en træterrasse, kan du også overveje om du skal rense den og male den inden du får taget billeder. En terrasse der er renset fra grimme grønne alger og nymalet vil igen få din bolig til at se langt mere indbydende ud. Igen kan du selv udføre opgaven eller du kan bede din lokale maler om at udføre opgaven. 

Hvis du vælger at få en maler til at udføre opgaven, kan du med fordel kontakte flere, gerne 3 eller flere og bede om et tilbud. Dermed sikre du dig at du ikke får en klatmaler til at udføre opgaven eller området dyreste. Find derefter det bedste tilbud.

Flere Nyheder