Få de bedste parkeringsvagter til dine parkeringspladser

01 august 2021
Astrid Pedersen

Er du træt af at dine private parkeringspladser konstant er optaget af biler som intet har at gøre på din ejendom? Så bør du overveje en parkeringsløsning med parkeringskontrol udført af trænede parkeringsvagter.

Hvornår har jeg brug for parkeringskontrol med parkeringsvagter?

Hvis dine parkeringspladser ikke har mulighed for afspærring og adgangsbegrænsning kan det være nødvendigt at lade parkeringspladserne overvåge og kontrollere af parkeringsvagter. I hvert fald hvis du ønsker at forebygge udefra kommende bilisters parkering som er til gene for dine beboere eller medarbejdere.

Med dygtige og veluddannede parkeringsvagter samt behørig skiltning vil du hurtigt kunne komme uvedkommende parkering til livs. Og det helt uden selv at skulle besvære dig med parkeringsopsyn og parkeringskontrol.

Hvem kan tilbyde parkeringsopsyn og parkeringskontrol med parkeringsvagter?

Du bør altid vælge et professionelt parkeringsfirma når du ønsker en parkeringsløsning indeholdende parkeringsvagter. På den måde er du sikker på at parkeringsvagterne er veluddannede og trænede til at nedtrappe eventuelle konfrontationer.

Samtidig vil du være garanteret at dine parkeringsvagter har hjemmel og beføjelse til at udstede forlæg til parkeringsbøder. Og vælger du UnoPark som dit parkeringsselskab kan du ydermere være sikker på at få en særdeles god parkeringsservice.

Lad UnoPark hjælp dig med parkeringsopsyn

Når du lade UnoPark forestå parkeringskontrol på dine private parkeringspladser får du ikke blot nogle af de dygtigste og mest erfarne parkeringsvagter på opgaven.

UnoPark hjælper dig også med at få opsat behørig skiltning på dine parkeringspladser hvilket i sig selv virker forebyggende. Når potentielle parkeringssyndere ved at de kan risikere en bøde vil de for det meste holde sig væk. Og UnoPark skal nok sørge for eventuelle skyldige beløb fra udstedte parkeringsbøder bliver inddrevet.

Som kunde hos UnoPark nyder du godt af en lang række fordele, her under en personlig parkeringskonsulent og en særdeles fleksibel parkeringsløsning. Læs mere på https://unopark.dk/parkeringskontrol/parkeringsvagter/ 

Flere Nyheder