Få Danmarks bedste parkeringsservice

19 oktober 2020
Astrid Pedersen

Privat parkeringsservice og parkeringskontrol er populært i disse år – især i de større byer. I disse er der nemlig for de flestes vedkommende indført parkerings zoner hvor det koster penge at parkere.

Kommer man ind til byen med sin bil fordi man har et eller flere ærinder kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse at skulle parkere. Derfor vil mange bilister se deres snit til at smide bilen på en privat parkeringsplads som er uden for den kommunale kontrol, og hvor reglerne for parkering i byrum ikke gælder.

Hvis du administrerer en kontor bygning eller en beboelses ejendom hvortil der hører gratis parkeringspladser for beboere, kunder eller medarbejdere kender du sikkert alt til denne problematik. Det er rigtig irriterende når det ikke er til at få en parkeringsplads i nærheden af boligen eller arbejdspladsen fordi uvedkommende biler fylder op over det hele. Og derfor kan det være en rigtig god idé at få indført parkeringsservice og parkeringskontrol på dine private parkeringspladser.

Hvem kan hjælpe med parkeringsservice til min ejendom?

Er du således godt og grundigt træt af at udefra kommende biler stjæler de parkeringspladser som rettelig er tiltænkt beboere, kunder eller medarbejdere og deres gæster? Så kan du med fordel kontakte UnoPark.

UnoPark er et dansk parkerings firma som servicerer kunder over hele Danmark. Hos UnoPark får du en tidssvarende og brugervenlig parkerings løsning som kan inkludere parkeringskontrol, parkeringstilladelse og andre former for parkeringsservice.

Du kan selv fastsætte graden af kontrol med dine parkeringspladser – og du kan eventuelt tilvælge kamera overvågning eller stander til udstedelse af midlertidige parkeringstilladelser. Og ved hjælp af et smart digitalt system kan du selv administrere de enkelte tilladelser og sørge for at de retmæssige brugere får adgang og tilladelse til at bruge dine parkeringspladser.

Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden unopark.dk

Flere Nyheder