Erfarne og dygtige bogholdere hos Bogholder Kompagniet

30 juli 2017
Astrid Pedersen
Erfarne og dygtige bogholdere hos Bogholder Kompagniet

Er du også træt af at skulle bruge tid på kedsommelige moms regnskaber, bogføring af dine bilag og fakturaer, og samtidig gå og frygte selvangivelsen og virksomhedens årlige regnskab – samt indberetningen af samme til Skat? Er du også altid nervøs for, om du har indberette de korrekte tal, om du er kommet til at snyde dig selv – eller, endnu værre, uforvarende kommet til at snyde i Skat, så du står til indbydelse til torske gilde og evt. et kæmpe skattesmæk? 

Disse ting er aldrig rare at have hængende over hovedet, og derfor er det en rigtig god idé i det mindste at undersøge mulighederne for at overdrage den opgave til andre. Gerne til folk, som er specialiseret inden for skatte regnskab, økonomi og bogføring, og hvis fremmeste mission det er altid at holde sig a jour med de seneste skatte regler og satser, så de kan tilbyde deres kunder den bedst mulige service, hvor kunden får mest ud af sin indtjening – og de penge, vedkommende bruger på revision og bogføring. 

Sådanne folk finder du hos Bogholder Kompagniet. De dygtige bogholdere og revisorer hos Bogholder Kompagniet vil elske at have dig og din virksomhed som faste kunder. Hos Bogholder Kompagniet anskues regnskab og bogholderi i en historisk kontekst – vi stræber efter at levere den bedst mulige service og rådgivning til dig, og baseret på din virksomheds økonomiske historik søge at optimere din økonomi, således at du får mest muligt ud af din virksomheds omsætning. Vi er eksperter i at vurdere vore kunders situation løbende, så vi kan også henvise til en revisor, skulle din virksomhed have behov for en sådan – for eksempel i tilfælde af, at virksomheden er ekspanderet til udlandet, har fået flere ansatte, eller har oplevet en stigning i den årlige omsætning. 

Find din bogholder Tåstrup på bogholderkompagniet.dk

Flere Nyheder