Ejendomsadministration kan sagtens betale sig for en som firma

21 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Ejendomsadministration kan sagtens betale sig for en som firma

Det er egentlig lidt spøjst, at lige sådan et område som boligforhold er noget, som der lader til altid at have været i vækst.

Misforstå os ikke, hvis vi bare tager et generelt eksempel som København, så er det da klart, at hvis man bare rejser tilbage til 1970’erne, så var der nedrivningsklare bygninger, som der boede hele familier i.

Den slags kunne næsten betegnes som rene slumkvarterer, der var uværdige at bo, men som der ikke blev gjort så meget fra fra kommunens side at rette op på.

Selv de gamle danske serier og film, der foregår i såkaldte arbejderkvarterer, blev kritiserede for at skabe et forfalsket og over-idyllisk billede af, hvordan områderne i byen så ud.

Dette ændrer dog ikke ved, at det altid har været eftertragtet at bo i byen, og selv de gamle faldefærdige områder af byen er nu blevet renoverede, så flere mennesker kan flytte ind i dem og bo under værdige forhold.

Selv i de fattige 80’ere var der jo BZ’ere, som syntes, det var så rædselsfuldt, at de ikke kunne få et sted at bo, selvom flere bygninger stod tomme dengang.

Den slags har helt klaret ændret sig, så man nu næsten skal lægge en mindre formue for at få en etværelses-lejlighed på Vesterbro, hvor man noget nær tager bad i håndvasken – men man kan så sige, at man trods alt stadig bor i København!

Og studerende flytter hele tiden til og fra byen, så der er en løbende udskiftning af borgere.

Generelt set er der altid være, der leder efter boliger, end der er boliger, der står tomme, og det ved firmaerne godt, så de kan hive mange penge ud af at investere i den slags boliger og således hyre nogle folk til at stå for det område med ejendomsadministration.

Det er en lukrativ forretning.

Flere Nyheder