EFT kombinerer tænke-, føle- og kropshjernen. Og det er effektivt.

29 august 2017
Camilla Skøtt
EFT kombinerer tænke-, føle- og kropshjernen. Og det er effektivt.

Lever du med alvorlig stress, udbrændthed på jobbet, angst, kroniske smerter eller følelsesmæssig ubalance? Og ved du, at der faktisk er noget, du kan gøre ved det? Tankefeltterapi (TFT) og Emotionel Frihedsteknik (EFT) er en teknik, der stammer fra Østen, og som kombinerer tænke-, føle- og kropshjernen – og det er ret effektivt.

TFT og EFT hjælper dig med forbinde tankerne og det følelsesmæssige med det fysiske, og det er dét, der hjælper på dit ubehag. Er du skeptisk, så kan vi fortælle, at TFT og EFT er det selvhjælpsredskab, der siden 1993 har vundet størst udbredelse på verdensplan.

Bag om TFT og EFT

Både tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik hjælper dig til at forbinde kroppen med dine tanker. Størstedelen af os tro, at vi kan rationaliserer os ud af problemerne, men når det ikke er nok, så kommer TFT og EFT ind i billeder. Ved hjælp af disse teknikker kan du nemlig reparere på kroppens cellehukommelse og dermed behandle og forløse specifikke problemer.

Du kan enten behandle dig selv eller blive behandlet af en anden. Det handler først og fremmest om at give slip og give teknikken en chancen. Metoden  går ud på, at du indstiller dine tanker på problemer, fx at du er afhængig af at ryge, og samtidig banker let på kroppens meridianpunkter – altså energibanerne.

Meridianpunkterne er kendt fra behandlingsformer som zoneterapi og akupunktur. Opfinderen af TFT mente, at ubehag opstår som følge af forstyrrelser i vores energibaner, og den mest enkle metode til at få dem på rette spor igen, er den blide banken på meridianpunkterne. 

Det skal prøves

Måske er du skeptisk, men giv dig selv lov til at prøve teknikken. Heldigvis kræver den ikke, at du tror på den; den virker uanset hvad. Faktisk virker den så godt, at de fleste oplever en effekt allerede efter den første behandling.

Flere Nyheder