Den rene luksus

31 august 2017
Camilla Skøtt
Den rene luksus

Det er ikke alle forundt at lægge sig i en stol og bare tage imod en god ansigtsbehandling og den rene forkælelse. Det er luksus i særklasse, og helt klart noget jeg kan anbefale dig at gøre til en fast ting. Måske på månedsbasis?

Men hvad er fordelene egentlig ved at få en ansigtsbehandling? Jo, nu skal du høre…

3 gode grunde til at få ansigtsbehandlinger

1) Din hud får fuld opmærksomhed for en kort periode. Jeg vil vædde med, at du har en hverdag som alle andres, der er presset af aftaler, børn, planlægning, mad og arbejde, og derfor sjusker du garanteret også med huden indimellem. I hvert fald har du sjældent en hel time til at forkæle den med.

2) Når du ligger der i stolen, og bliver forkælet af en professionel kosmetolog, så kan du suge til dig af al hendes viden. Hudpleje er hendes passion, og med lidt held falder der et fif eller to af, du kan tage med hjem i tasken.

3) Du får en smukkere, glattere og mere ungdommelig hud, og det vil glæde dig hver evig eneste dag, når du kigger dig selv i spejlet.

Min yndlingsklinik

Min yndlingskosmetolog er Klinik Dandanell i Roskilde: https://klinik-dandanell.dk/Behandlinger/Ansigtsbehandling , og det er den af tre grunde:

Den første grund er, at jeg altid møder et dejligt smilende personale i klinikken, som arbejder på en måde, der får mig til at føle, at de er der kun for mig. Det er en fantastisk følelse, og særligt fordi de formår at give den til hver enkelt kunde, der kommer igennem klinikken.

Den anden grund er, at de professionelle kosmetologer virkelig leverer et godt stykke arbejde. Hver eneste gang. Og de deler gladeligt ud af deres erfaringer og gode råd.

Den tredje og sidste grund er, at klinikken tilbyder en række forskellige behandlinger, så hvis jeg indimellem trænger til noget andet end det sædvanlige, så er der mange behandlinger er vælge mellem.

Flere Nyheder