Brystforstørrende operation – stor ekspertise og skræddersyet behandling hos Aleris-Hamlet

08 august 2017
admin
Brystforstørrende operation – stor ekspertise og skræddersyet behandling hos Aleris-Hamlet

Går du med tanker om at få foretaget en brystforstørrende operation? Så er det vigtigt, at du for din egen skyld vælger en erfaren og dygtig plastikkirurg til at udføre opgaven, så du får et resultat, du kan være tilfreds med. Det samme gælder, hvis du gerne vil have foretaget en brystreduktion, et brystløft eller en brystrekonstruktion. Hos Aleris-Hamlet, som er Nordens største aktør inden for plastikkirurgi og kosmetiske behandlinger, tilbyder de skræddersyede brystoperationer, som passer specielt til dig. Her er det erfarne og dygtige specialister, som udfører brystoperationerne, og med mere end 20 år i branchen, er Aleris-Hamlet førende på området.

De bedste brystimplantater

Hos Aleris-Hamlet tilbyder de absolut de bedste brystimplantater på markedet i forbindelse med en brystforstørrende operation. De hedder Mentor brystimplantater og er af højeste kvalitet. En anden populær metode til brystforstørrelse er, at du kan få sprøjtet din eget fedt ind i brysterne, hvilket betyder, at du får foretaget en fedtsugning et andet sted på kroppen. Brysterne bliver bløde og får et flot udseende. Vælger du at få foretaget et brystløft efter graviditet, amning eller et større vægttab, så vil den overskydende hud blive fjernet, så brysterne får en større spændstighed. Det kan også være, at du ønsker at få foretaget en reduktion af dine brystvorter, hvis du synes, de er for store eller en korrigering af dine indadvendte brystvorter.

Få den brystoperation du ønsker dig

Aleris-Hamlet foretager mange forskellige typer af brystoperationer som eksempelvis brystforstørrelse, brystreduktion, brystløft, brystrekonstruktion efter brystkræft, korrigering af indadvendte brystvorter, reduktion af store brystvorter og korrigering af mandebryster. Uanset hvilket type brystoperation du gerne vil have, så vil dine ønsker blive imødekommet og udført af erfarne specialister i trygge omgivelser. Aleris-Hamlet har 6 landsdækkende klinikker, som ligger i København, Ringsted, Esbjerg, Aarhus, Herning og Aalborg, så det er muligt for dig at få en brystoperation på en klinik i nærheden af, hvor du bor.

Flere Nyheder