Beskyt din butik med effektiv overvågning

04 december 2018
Astrid Pedersen
Beskyt din butik med effektiv overvågning

Jeg har gennem en årrække været indehaver af en lille butik med friluft udstyr, beklædning og øvrigt tilbehør. Friluft og camping livet har altid været min passion, og det var ikke uden en vis stolthed, da jeg endelig fik nøglerne til butikken og kunne gøre en levevej ud af min hobby. I begyndelsen kørte butikken også rigtig godt, og jeg har altid nydt at yde personlig rådgivning og vejledning til de mange kunder, som deler min kærlighed til det frie liv. Der kom dog efterhånden skår i glæden.

Inden for det sidste par år steg antallet af tyverier fra min lille butik støt og roligt, hvilket jo ikke kunne undgå at påvirke min omsætning – og min arbejdsglæde. Faktisk synes jeg, at det er så utroligt lav at stjæle fra små erhvervsdrivende og jeg var tæt på at overveje at lægge om til webshop. Men så fik jeg anbefalet video overvågning fra DKKamera.

Sikker butik med professionel video overvågning

I begyndelsen var jeg skeptisk over for idéen. Mit frihedselskende jeg billiger egentlig ikke al den overvågning, som efterhånden finder sted i vores samfund. Men her gjaldt det altså min fremtid som selvstændig erhvervsdrivende og mit mål om at viderebringe erfaringer til kunderne, samtidig med at jeg sælger kvalitets udstyr. Så jeg gik ind på dkkamera.dk og kiggede nærmere på varerne.

Jeg besluttede mig for et par temmelig store og indiskrete video kameraer, hvis primære formål er at synliggøre min overvågning, for på den måde at afskrække potentielle tyve. Og faktisk kunne jeg allerede ved næste status optælling konstatere, at overvågningen havde tjent sit formål. Jeg havde faktisk intet svind i mit varesortiment, og dermed ingen grund til at gennemse mine optagelser – de tyve, som havde hærget min butik, må være kommet på bedre tanker, da de så de moderne overvågnings kameraer.

Jeg kan på det kraftigste anbefale overvågning fra DKKamera.

Flere Nyheder